Eğitimin Amacı:
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi (TS EN ISO 22000) Tetkiklerinin etkin ve amaca uygun olarak yapılabilmesi için TS EN ISO 19011 standardı çerçevesinde tetkik görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesidir.
Temel bilgilerin aktarımı, tartışma ortamı oluşturularak tecrübe aktarımı, pratik çalışmalarla konunun pekiştirilmesi ve eğitim sonunda tüm katılımcıların öngörülen niteliklere sahip ilgili Yönetim Sistemi Tetkik/Baş Tetkik Görevlisi olmalarının sağlanmasıdır.
Eğitimin içeriği:
•Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Tanımları
•Ön Gereksinim Programı
•TS EN ISO 22000 Standardının Tetkikçi Gözüyle İncelenmesi
•Tetkik Sistemi ve Tetkik Tipleri
«Tetkik Görevlilerinin Nitelikleri
•Tetkike Hazırlık, Tetkikin Planlanması, Gerçekleştirilmesi ve Raporlanması
•Kontrol Listeleri
•Pratik Çalışmalar
Katılımcı Profili:
En az 4 yıllık lisans eğitimi almış gıda, ziraat, kimya mühendisleri, veteriner hekimleri, kimyagerler, su ürünleri mühendisleri ve biyologlar ile gıda bilimi konusunda en az yüksek lisans yapmış diğer branşlardan mezun olanlar veya gıda bilimi ile ilgili bir ön lisans programından mezun olanlar, danışmanlar.
Katılımcı Sayısı: Her bir sınıf için en az 4, en fazla 20 kişi ile sınırlıdır.
Sınav: Eğitim sonunda sınav yapılmaktadır. Sınavda başarılı olanlar sertifika almaya hak kazanır.
Eğitmen: Uluslar arası baş denetçi ve eğitim uzmanlarımız tarafından verilir. Eğitim öncesi duyurulur.
Eğitim Tarihi: Eğitim öncesi duyurulur.
Eğitim Süresi: 5 gün.
Eğitim Yeri: Şirket eğitim salonlarımız yada eğitim öncesi duyurulur.
Sertifika: Eğitim sonunda başarılı olanlara baş denetçi sertifikası, başarısız olanlara eğitim katılım sertifikası verilir.
Eğitim Amacı:
Kalite Yönetim Sistemleri Tetkiklerinin etkin ve amaca uygun olarak yapılabilmesi için TS EN ISO 19011 standardı çerçevesinde tetkik görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesidir.
Temel bilgilerin aktarımı, tartışma ortamı oluşturularak tecrübe...
Eğitimin Amacı:
Çevre Yönetim Sistemleri Tetkiklerinin etkin ve amaca uygun olarak yapılabilmesi için TS EN ISO 19011 standardı çerçevesinde tetkik görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesidir.
Temel bilgilerin aktarımı, tartışma ortamı oluşturularak tecrübe...
Eğitimin Amacı:
İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Tetkiklerinin etkin ve amaca uygun olarak yapılabilmesi için TS EN ISO 19011 standardı çerçevesinde tetkik görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesidir.
Temel bilgilerin aktarımı, tartışma ortamı oluşturularak tecrübe...
Eğitimin Amacı:
Katılımcıların, “Global Standart For Food Safety” BRC Versiyon 6 standartına göre 3. taraf denetim gerekliliklerini detaylı olarak anlamasını, gıda sektöründe denetimin tüm yönlerinin anlaşılması, BRC Denetim gerekliliklerini, özellikle denetim yönetimi ve uygun rapor...
Eğitimin Amacı:
ISO 27001 Denetim Tekniklerinin Aktarılması, Denetim Planlaması, Doküman İncelemesinin Anlaşılması, Denetçi Adayları Yetiştirmek, Denetim Sürecine Ait Bütün İncelikler ve katılımcılara ISO 27001 iç denetçisi ve ISO 27001 Baş Denetçisi statüsü ve bilincini kazandırmak...
Ürün Belgelendirme
Gıda Belgelendirme
Sistem Belgelendirme
Sistem Belgelendirme
Sistem Belgelendirme
Sistem Belgelendirme
Ürün Belgelendirme
Gıda Belgelendirme
Sistem Belgelendirme
Sistem Belgelendirme
Periyodik Kontroller ve Muayene
Periyodik Kontroller ve Muayene
Periyodik Kontroller ve Muayene
Yönetim Sistemleri Eğitimleri
Baş Denetçi Eğitimleri
Copyright © İNTERSİSTEMTEKNİK 2007 - Tüm Hakları Saklıdır.